Träning tillsammans med Emma & Lisa från i´Nəf

i´Nəf är företaget som vill främja att all rörelse är tillräcklig. Den träningen som vi erbjuder genomsyras av glädje och gemenskap. Vi vill förmedla rörelse i en hälsosam anda där DU får möjlighet att röra på kroppen utan prestation. Du är tillräcklig!

•Yoga/rörlighetsträning
Högintensiv träning i form av cirkelträning med/utan redskap
Löpning: löpteknink, sandlöpning, intervaller, distanspass

Håll igång träningen under sommaren hos oss på Villa Surf Garden. Är du sugen på ett högintensivt cirkelpass, mysjogg i Vesslunda naturreservat eller ett lugnare yogapass på vår takterass eller varför inte stranden? Då borde du prova på ett eller kanske flera pass med Emma och/eller Lisa från i´Nəf. Har ni några speciella önskemål kan i´Nəf skräddarsy ett pass som passar era preferenser.

Vi är i´Nəf. All form av rörelse kan påverka din hälsa positivt. Du blir piggare, starkare och minnet kan förbättras, dessutom sover du bättre. Risken för sjukdomar och benbrott minskar och därför är det bra att få in mer rörelse i vardagen och undvika stillasittande. i´Nəf bidrar till en hälsosammare livsstil och står bakom prestigelös träning. Vi erbjuder träningspass i olika former. Du kan välja allt från, lågintensiv träning såsom yoga och rörlighetsträning och högintensiv träning som cirkelträning till löpning i alla dess former. Vi har något för alla.

DO WHAT YOU CAN – that is enough.

Dessa träningspass kräver en viss framförhållning gentemot andra aktiviteter – så boka i god tid.

KOSTNAD – 250 SEK/H

Tjejerna som står bakom i´Nəf

Emma är 25 år och kommer från Göteborg. Hon har en träningsbakgrund inom handboll och gruppträning och har arbetat med just träning sedan 2014. Emma är diplomerad gruppträningsinstruktör samt löpcoach. Utöver detta tränar hon Crossfit och bara älskar endorfinerna som träningen ger henne!

Lisa är 29 år och kommer från Stockholm. Hon är en tidigare tävlingscyklist där en SM-medalj finns med på meritlistan! Lisa har under flera år inspirerat kollegor på sin egen arbetsplats med träning i olika former och är själv diplomerad löpcoach. Hon skulle aldrig tacka nej till en fysisk utmaning om chansen ges!